Saturday, September 4, 2010

alahai...

Pagi-pagi tadi tercari2 dua biji kek tupperware yang dihadiahkan oleh seseorang yang I simpan dlm peti ais. Mana? Kononnya nak letak setempat barang yang nak bawak balik kampung.
Furthermore, I pernah makan kek tu last year and I like it. Satu kek buah satu lagi kek cokelat. So bila dapat tu..ingat nak buat balik kampung makan time raya. Tapi hampa. It's disappeared!

In my mind sure my husband dah buang ke? Bukan boleh buat kira..hiks..

I kejut dia yang tengah dibuai mimpi (haha..agak terdesak disitu!). Tanya dia mana kek yang kak halimah bagi? Dia dengan mata terkebil2 jawab 'dah bagi kat orang yang datang baiki washing machine last week'. Haah! tapi redha je lah dah nak jadi rezeki dia...dan bukan rezeki saya..haih..


You are generous dear..moga murah rezeki u.. :)



No comments: