Wednesday, May 11, 2011


My favourite eyeliner so far from thefaceshop. Suka sebab senang nak basuh kalau nak bersolat. Tak dinafikan kalau yang waterproof lagi cantek sebab pekat dan hitam. Tapi tak pandai pakai sebab I rasa susah nak cuci. Kena belajar ngan orang terer how to clean. Kalau time tak solat ok lah pakai waterproof. To me lah.




(goggle images) my flat bellerina lebih kurang macam ni..selesa pakai kalau nak jalan banyak..

The other day, went to vincci plus. Ada sale sampai 70%. Kalau nak tahu vincci+ ni kasutnya lagi best..harga pun best la. Most of the collection adalah buatan kulit dan quality lagi ok. I tried my luck to ask for my size but sadly kebanyakan tinggal tak banyak size. But lucky me..one of the 70% punya selection ( I usha yang 70% jer) ada my size. My liking. Jewelled ballet flat. Price rm230 dpt rm70+. Ok sangat lah for a pair of leather shoe kan.
Last time I got a pair of kasut baji (wedges) from the same shop dan of course time sale. RM50 jer. Rasanya tak banyak vincci+ outlet as compared to vincci yang tak plus kan. Yang selalu I pergi kat bangsar village II. Ballerina flats selection yang comel dan bling-bling boleh jumpa kat vincci+.

Sekian ulasan dari saya...;p

1 comment:

lily lotus said...

patutlah, tuan punya kasut tu pun comel okey :)