Monday, February 1, 2010

yeay..cuti!

yuhuuu...

me cuti hari ni..hari wilayah. For those yang bekerja, kerja baik-baik wokeh :)

Sabtu Ahad..were owesome days! spent time with family.

Ok let's start with Saturday. Went to bukit a'bangsa. Birthday my niece. Fullfil with acara makan kfc, sushi (sushi lagi..habis tu maknyer orang japang mestilah ada makanan jepun deh!) Kata birthday kan.. tak sah tak dok candle, cake bagai..kids were happy meniup lilin beramai2 walaupun harijadi orang lain, orang lain yang sibuk nak tiup lilin eheh.
Lepak sana sampai petang. Then we dropped by klcc sebab kena tunaikan janji to two lil' fella.


ada org sambut birthday hari ni? happy birthday ....


Sunday - pagi I went out to meet my old friend kat paparich while 2 lil fella dijaga oleh daddy ;) Well sekali sekala..apa salahnya daddy babysit anak2 & kasi can mommy outing alone kan! :)

Tengahari lepak jer kat rumah. Sempat masak sambal telur burung puyuh..sape suke? Burung puyuh goreng pun me suke..

Petang out again..pergi jemput my mom-in-law and sis-in-law kat bus station shah alam. They arrived from KT. Then we heading to kelana jaya. Dinner. Ada 2 choices, either Wiliam or Fatty Crab. Lastly as recommended by bro-in-law we went to fatty crab. First time makan sini. Masakan ketamnya memang terangkat-lah..super sedap. Sure boleh datang lagi lepas ni.. :)

Sampai rumah dah pukul 10 lebih..tapi budak 2 orang tu seems segar bugar lagi..biasa laa selagi me tak masuk bilik dorang tak kan masuk punya.

Hari ni nayli went to school and umair pun ke rumah baysitter mcam biasa. Hhehe mommy nak rehat lor..















1 comment:

rasp said...

tul sis...skali skala kita harus ada 'priority time' for ourselves hehehehehe...