Thursday, March 4, 2010

h.e.c.t.i.c

Fuhhh!...after spending a few hectic days.
Penatnya..tapi tadi (balik kerja) masuk jer kereta hati berbunga-bunga bila nampak GLAM terbaru. Hilang penat...ngeee..

Dua hari lepas I casually cakap kat my husband 'kalau nampak glam latest tolong beli yek!'

Sekali hari ni dah ada..wow sukanya.
Turn Fazura pulak menghiasi kulit wajah glam. Dalam kereta terus belek2 tengok gambar dulu..baca in detail later lah. :)

Penat mata mengadap kerja seharian terus hilang dapat cuci mata tengok colourful things dlm fave mag ni..

Actually si dia pun suka belek2 my mag jugak...
Thanks yang! next month tolong beli lagi ok.


get your copy..hurry..

3 comments:

rasp said...

kalo i nak order senaskah gak leh tak hehehehehe..
tul la sis, i pun sentiasa ada mag kat opis....
bila dah penat or tension keje...
take a break jap baca mag tu....

*ayu the sun* said...

hahaa.. sis rasp dh komen ayat yang ayu nak komen..
sis rasp! sep skets!!!
:)


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

lily lotus said...

sama denganlah kita. i pun minat baca mag. ni..semuanya gorjes2