Thursday, February 10, 2011

bedak baru...

update pasal bedak nak... :D

Kan hari tu kata bedak dah habis tapi tak sempat nak beli refill. Taraa...finally dah beli. I used the old one sampai ketitisan terakhir. Korek habis...barulah orang kata every penny counts..hiks.
I pakai ni tahan setengah tahun..so congak-congak setahun 2 kali beli lor. I ni jenis 'make-up' sempoi (dengan kata lain ikut mood) that's why kot tahan 6 bulan tu. However I noticed this compact powder tak payah nak tenyeh banyak2 pun dah ok. That's why I loikeee it.

Double happiness I paid this bedak half dengan kupon Isetan yang berjaya I kumpulkan. Then the other half price paid by my other half (ayat berbelit?). So lagi lah seronok kan..Thank you!

see yang lama tu...


old casing with new refill...ok mark date on calendar today pakai bedak baru! haha...
punyalah tak de masa nak 'kemas' bedak ni kat rumah sampai kena bawak ke opis..cuci casing sampai nampak macam baru :)

1 comment:

rasp said...

u cam i gak...
bedak leh tahan half year...
kekadang over half year kan hehehehe...