Friday, July 15, 2011

Tersenyum...




Tadi baca update redmummy, entry pasal lingerie time pregnant. I tersenyum sorang bila she mentioned panties time pregnant macam panties nenek-nenek (no offence yer nek! ). I think that’s quite true. Sungguh bosan tengok color undies time peknen. Ni pun based on my own experience. Tau je lah bila ngandung semua pun kembang..so kena beralih ke size lebih besar. Choices sangat limited. Kalau suka yang colourful and lacy2 (yer saya suka) tu memang tak jumpa lah undies untuk orang mengandung..hahaha.

Pompuan biasalah, suka yang comel-comel, berenda-renda kan. Seksi kot..oppps! Tempat yang redmummy rekomen, la senza memang I loike other than wacoal..
Time ngandung dulu ada jugak beli yang wired bra murah2 (in colours) pastu buang wire sebab senak dada pakai yang berwire bagai. Exactly macam tips redmummy. Tu yang buat saya tersenyum jer baca her entry today. Teringat time mengandung.

So for those yang bakal ibuk-ibuk...plan to be ke..boleh guna pakai tips tu. During pregnant tak lah nampak pale je kan..choose colourful bagi ceria-ceria sikit hehe..

On another note, thank you LHDN sebab dah luluskan my tax refund. Orang lain dah lama dapat, me baru dapat. Tak pe lah..at least boleh buat pocket money to phuket walaupun tak banyak but it makes a difference tho...

No comments: