Thursday, September 15, 2011

polka-dot...


hari ni ahkak berkurung polka-dotss ke office. first time ni pakai (hehe nak kabor jugak tu). Actually nak attend open house petang nanti invited by a friendly business partner. rombongan cik kiah la petang nanti ngan other colleagues dan bosses.

tahun ni cam ramai jer pakai polka-dot during raya. mine, tempah baju saje polka-dot. dipadankan dengan kain hitam plain. kat jalan tar memang banyak readymade kurung cotton polka dot masa belum raya hari tu. harga pun berpatutan. macam-macam kaler.

ok la..selamat bercuti korang! long wiken. I loike but lagi loike kalau tak yah pergi teambuilding bagai tu..issshhkkk boring heh. tapi i yang menurut perintah.

babai! doakan i selamat pergi dan balik berteambuilding kat pangkor ok :)

2 comments:

Mama-ILuvU said...

Salam. Blogwalking sini. Jemput datang ke blog saya.
Mama-iloveu.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)