Tuesday, September 13, 2011

Tengah boring ni..(lunch hour)

Tak tahu nak letak title apa..

Hari ni nayli tak sekolah sebab budak darjah 6 exam upsr. Seronok dia tapi mak dia dah bagi homework siap2..buat exercise maths. Dah tak lama nak exam. Balik karang mommy nak check..huhu gertak sikit.

Jumaat ni uols boleh ler sambung ke open house lagi kan...cuti sambut hari satu Malaysia & merdeka followed by weekend. My house sentiasa terbuka yo...tapi..tapi.. nak mai tu call lah dulu. So tuan rumah ni boleh prepare makanan simple2. Kuih raya ada lagi...

Tapi wiken ni ai ke utara..kena paksarela attend teambuilding event. Sejak tahun lepas my opis buat teambuilding hari satu Malaysia. Jenuh. Orang nak beraya lagi tau..

Coming wiken ni jugak my beloved mom will be back to Malaysia (wah!). Ishh.. tak sabar nak jumpa. Sedih la jugak tak boleh jemput kat airport. Hari senin baru boleh jumpa. Katanya beli something yg dh lama ai nak. Since last year lagi idamkan benda tu. :)

Wiken lepas bawak my kids ke ikano. My target nak drop by ikea collect catalog baru. Sekali hampa sbb out of stock. Ai dapat rasakan dorang tak distribute kot on wiken. Then kata dah habis stock. Lepas breakfirst kids nak main kat playground ikea. Ada masa sejam so ai jalan2 cuci mata. Kata tak nak beli apa2 tp boleh caya ke? Hehe

Another reason bawak kids keluar pagi2 hari dan fulfill their request, sebab malam tu dorang nak kena tinggal. Toy dapat sorang satu. Tak de reason lagi tak boleh kena tinggal kan...lagipun bukan sokmo. Malam tu both mommy and daddy gi kenduri kawen kat KL.

Yours truly puasa semalam..insyaallah hari ni pun. Time tengah rajin ni..plus rasa macam makan banyak sangat time raya... end of this month plan nak gi wat check-up so kena pastikan kolestrol tak tinggi dan sihat walafiat. This is my first time nak buat thorough check-up. Since company pay..why not?

Ok lah got to go now..see you soon! :)

ada gambar budak 2 orang itu...

on sunday bwk kids tengok movie with my brother

killing time by playing gajet yang ada. tunggu nak masuk cinema.

3 comments:

تاج للخدمات المنزلية said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل