Monday, June 15, 2009

adikku eh!! anakku pandai bergaya..


Guess kaki sape?

Ni lah kerja si anak dara bila daddy was not around. Her mommy won’t go out kalau daddy is not around. I rather terperap kat rumah.

Dush! habis la my socks, heels. Time nilah nayli akan keluarkan koleksi begnya one by one (fyi her bags collection kalah mine ok!) With my heels dia akan bergaya depan cermin! Hahaha..
Umair tukang ambik gambar sometimes he also pakai my heels and kelek beg nayli. Oh big no no umair!! ..itu bukan toys umair yer..tak sesuai!!!

Lastly…me layan tv..
Haaa! main lah as long as kemas balik.
Yupp..me akan paksa diaorang kemas beg2 & kasut2 yg berterabur tu! Tak zalim kan…hiks!

Ps: mau tengok nayli bergaya lagi tak?? click here

5 comments:

mEiZ AraNda said...

X gUGUrL AL mUmmY kalaU x PANdaI bERgayA kan.:)

ANaK bUAH NiniE pUN MaCam TU Juga....;p

LiLa said...

Adik? checheche.... Bestkan dapat yg suka bergaya...kitapun layan sama :D

Dee said...

budak2 pompuan mmg gitukan..sama je ngan anak2 dee..

rasp said...

kkdg tu ada gak gaya2 yg menciut hati kita kan sis :D

a-as said...

Dear,

ninie: tq dear for coming here. A'ah kan bukan gugurl lah klu tak reti bergaya betul tu!

lila: perasan adik pulak! hehe always young at heart

dee: barang2 kita automatically jd barang dia gak kan..huhu

rasp: kadang tu perhati dari jauh & gelak sorang2 tengok gelagat dorang ni...;D