Tuesday, July 6, 2010

** :/ **

I think I’m having selsema now. Tekak very uncomfortable. Dah telan clarinase but looks like tak jalan. Remember an old friend told me to drink the hottest plain water that I can take bila raca cam nak selsema (I guess lain orang lain tahap kepanasan yang boleh ambik) Dah try jugak tp tetap bersin. Ni dah sah lah ni selsema. Issshh tak cukup bitamin c ke? :(

1 comment:

icee-yah said...

k.as take rest nnt:)mybe kena rehat kot..kalau mkn ubat selsema still kena rehat..tido jap ke..nnt kurang sikit kot..kalau mkn ubt yg ngntoknye mesti lg berkesan ..tido pon bes..huhu:)