Friday, January 23, 2009

happy holiday guys!....

U all gi mane esok, lusa, tulat..bla bla.. ? 4 hari tuh tak kerja..suka banget!

Me tak de plan pun so far…just got sms from hubby mentioned that he will play golf tomorrow. Tak suka!!!!

I reply: bukan family day ke? Always golf (ni kes merungut dah ni!)

His reply: family day on Sunday, Monday & Tuesday…

okay la..okay la….(dlm hati sib baik dia main golf esok jer!)

I rasa kalau angin rajin datang I nak ‘spring cleaning’ sket kat rumah tu…macam dah semak jer.

My hubby suggested to go to Sunway Lagoon bawak anak2 main air…sure orang berduyun2 ke sana ni…hmmm tengok lah camane.


To all friends celebrating CNY, I wish you a very Happy Lunar / Chinese New year filled with Prosperity!

1 comment:

Anonymous said...

Hai apa kabo???? kitorg baru berjinak2 join blog ye...update la gambo lagi....latest aaa...from kak su & yati