Monday, November 2, 2009

tiba-tiba...

petang semalam..umair plak demam. Habis camno, masa kakaknya demam dia still nak duduk dekat kakak. Berjangkit lah demam kat dia plak. Bab makan ubat umair senang diuruskan.

tengahari sempat lagi attend kenduri kawin kawan my husband nun di dewan felda jln semarak sana...masa tu umair still ok..cuma dia mengantuk.
petang baru rasa badannya agak panas. kesian umair..daddy tolong basuhkan kepala. Letak kain yg rendam dlm ais kat dahi..yang tu daddy kena uruskan sebab kalau me yang buat dia tak nak ..rimas agaknya letak kain kat dahi.

Itupun sekejap jer lepas tu panggil mommy cakap umair dah tak demam...sebab dia tak nak letak kain kat dahi tu...

As at pagi tadi masa hantar rumah babysitter umair dah ok..Alhamdulillah.

muka mengatuk lepas pekena ubat...

kalau boleh socks pun tak nak pakai...

8 comments:

vagg. said...

susah ati je mak kan kalo anak sakit?
baru le kita rasa cemana mak2 kita dulu tensi bila ank sakit.. tp berdegil xmo makan ubat (itu saye la tuh ahahaha)

atty's said...

siannya umair..get well soon ..ye

a-as said...

dear..
vagg: betul tu..tunggu skit hari lagi u rasa lah camane..hiks

atty: alhamdulillah dah ok..baru jer call dia dah ceria cam biasa dah.. :)

Dee said...

tgh musim demam kot skrg ni..anak2 dee tgh batuk2 n selsema..

POSH76 said...

salam kenal

kita dah klik2 ur prudential

thanks sbb sudi klik2 me

hope ur son cepat baik taw cian dia

a-as said...

dear..
dee: agaknyalah plus cuaca yg tak menentu pun yer :)

posh: hi..tq posh! nanti kita sama2 klik okay! :)

lily lotus said...

cutenya stoking dia..get well soon

rasp said...

syukur dia dah ok sis...
mmg risau bila anak2 tak sihat kan..