Tuesday, November 24, 2009

henna time...

Last friday kan my office nyer annual dinner with theme of Bollywood Nite, so nak kasi up mood bollywood tu me & nayli buatlah henna yang disediakan kat situ. Nayli memang suka henna selalunya her auntie, cik su yang buatkan.

Our dinner held @ Royale Chulan. First time ke situ..hmmm..very nice hotel. New mar..

I terkesima tengok kak chik yang lukis henna tu..very gentle dan nampak sangat senang jer dia lukis. She just buat the simplest design coz time constraint, lepas tu I nak make up plak...
That's enaf to make nayli smile....

me..
me..
nayli..
my henna after one day...
henna on nayli's little fingers...

6 comments:

Nurhayati said...

cute nye henna tu ;)

atty's said...

cantik henna tu ..

*ayu the sun* said...

comeyl la henna tu!

lily lotus said...

simple & sweet...

Dee said...

cantiknya..sweet..

rasp said...

simple and sweet cam nayli gak :D