Tuesday, May 11, 2010

sikit pissed off...

Petang semalam I agak pissed off dgn ane yang jaga parking. Aloo ane..saya tak boleh masuk kereta! 'You ni kalau boleh nak rapat-rapat lagi kan I tak boleh masuk ni!' (Itu my dialog kat ane tu) Dia tersengih jer. Last2 I kene masuk ikut pintu penumpang. Ei..sabar je la. Nak cepat dah jadi lambat.
Punyalah dekat kereta dia susun baek punya..sebab dia nak max kan space for parking so lebih banyak kereta lebih untung ma!.
Kalau pagi-pagi dia seboleh mungkin nak jugak kita adjust rapat2. My car muncungnya agak panjang so dia nak biar vontot kete tu cium dinding! Dah lah bayar mahal, RM15 hengget sehari. Kadang tu bila dia tak tengok I adjust my car ke depan skit..huhu..
Kalau ada tempat parking lain dah lama I babai kat ane ni.. :p

ok lupakan si ane tu, biar dia terjun dgn labu-labunya...eheh.

Baik tengok gambar kat bawah ni...kanak-kanak riang.
Ni gambar hari Ahad lepas, kat taman KLCC.
Lepas hantar my husband naik train kat KL sentral, we all singgah sekejap kat taman tu jumpa my brother. My sis-in-law gi kerja.





Masa ni nayli ikut ayah long masuk KLCC, tinggal budak 2 orang ni yang jadi tak keruan nak main which one..sebab banyak sangat..hiks..
Terkejar-kejar habis tawaf satu taman..panjat sini panjat sana. Mak yang lotih tau!

There cik nayli!..yang sangat tak puas hati sebab dapat main sekejap saje... (tapi happy dpt pressie!)



Dah nak balik....

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai....mmg nak kene lesing ane tu...mmg laa care die susun keter tu efisyen, tapi menyusahkan kite plak kan....kalo lieya tu mmg sah2 kantoi nak keluar kan keter kalo sempit2 lagu tuh tu heheheeheh....

wah wah seronoknye dpt main kat playground....ni nak balik sure berdrama swasta nak ajak balik nieh heheheehehe.....

rasp said...

uish mmg mahal la sis bayar kat ane tu...
mmg tak suka kalo dipaksa2 kita parking kete dekat2 kan...
malang tak berbau tau ane!

neway suka tgk the kids having fun in the sun....

atty's said...

uit mahalnya ..mmg as bayau hari2 lah ye..

a-as said...

dear..

lieya: memang menyusahkan! Make my blood go upstairs u know.. :)

rasp: memang parking kat area sini mahal bebenor. Dulu masa kerja kat area opis u sehari RM3.50 sajork. :)

atty: Nasib baik la saya drive sekali sekala jer sis time suami outstation. :)

lily lotus said...

haiyooo..jgn sampai scratch kereta orang sudah