Tuesday, July 21, 2009

Breakfirst@chawan

Today my hubs has a course kat bukit kiara so tak payah rush-rush to his office..still got ample time, then we bekpes together-gether. We all gi chawan kat bangsar..dokat jer ngan my office. Pagi2 ni tak crowded lagi.,jalan pun smooth jek.

Ngantuk weh!!..alangkah bestnyer dapat tido lagi nih..

Before ke chawan singgah rumah mak ani (my hubby’s aunt) tanya my FIL (he overnite kat situ last nite) kot2 nak ikut bekpes tp dia kemalasan nak kuar so we all dua orang je la…

Disebabkan ngantuk so bekpes pun I ambik lite2.. set roti bakar dan beberapa sudu telur masak separuh. (ni kompem cepat lapar ni..)




Muka ngantuk!


Nampak tak my hubby buat apa tu..dia sedang menghisap paip. Frankly speaking, I tak berapa suka dgn hobby dia ni..and he knows I don’t like! Dia sebenarnya tak merokok tp sejak a year plus ago dia berjinak2 dgn pipe. He takes occasionally. He is sharing the same hobby with his biras adik ipar, mr taj and my brother. Ada geng..
Tapi dlm tak suka pun I pernahlah tolong belikan dia tembakau kat airport sekali..katanya kat sana more cheaper. He likes the sunset breeze by Peterson. Itu aje yg dia boleh ambik, very mild.
Tadi dia ada hint-hint to me. katanya zippo ada special utk pipe..iye?? me buat2 tak paham hihikk.. (D….peace!)

5 comments:

rasp said...

muka ngantuk yg gorjes *ihiks*
tgh lapar tgk telur & roti bakar pun leh terkecur bagai ....

Mrs Taj said...

teringin jugak nk mkn kat chawan..mcm menarik je..bila nk bawak nih? hehehe

klu derang dah minat buat something, kite ckp apa pun derang tak layan kn? iskkkk

Mrs Taj said...

teringin jugak nk mkn kat chawan..mcm menarik je..bila nk bawak nih? hehehe

klu derang dah minat buat something, kite ckp apa pun derang tak layan kn? iskkkk

Dee said...

chawan ada bfast eh? leh ar dee terjah next mth..

a-as said...

Dear..

Rasp: mana ada gorjes..sembab ada!
Hmm…telur omega 2 biji rm2.50. Huhu siap harga lagi..harga roti lupa!

Mrs taj: jom aaa…menu situ ada pisang rebus, ubi kayu rebus cicah nyor. Harus try!

Dee: ada..I selalunya pergi bekfes je..other than that tak pernah try lagi. Tapi menu cam menarik.