Wednesday, July 29, 2009

..untuk si dia..

wahh..untuk si dia tu..

Lepas lunch tadi my girlfriend called. She’s coming over to my place to deliver barang yang I kirim.
Actually she just returning from London. Best kan!

I kirim my friend belikan baju HRC for my husband since dia suka sangat koleksi baju tu.
She bought 2 helai, one from HRC London and the other from HRC Paris. I pon ada selai from HRC Paris, mana aci hubby jer dapat. Cukup lah selai sebab harga boleh tahan gak!
Even kat bundle pun kalau yang limited edition harga melambung-lambung! (according to hubby)

My friend tu shopping sakan kat sana maklumlah ada summer sale. Dia sempat rembat ferragamo & bally handbags. Bila agaknya nak sampai sana ek?! ok I nak verangan jap..ahaks!



hubby's

mine..bling! bling!

out of topic-tak lama lagi dah nak puasa so tak payah susah2 nak pikiaq nak lunch apa.. ;-D

3 comments:

rasp said...

wow....lawo2...
terus teruja cam nak kirim gak kat my kezen hehehehehe

a-as said...

dear rasp: lg senang kazen kat sana, anytime jer boleh suh dia belikan..
ur hubby pun fan hrc? i think ramai guys yg minat kumpul baju hrc ni..

LiLa said...

a-as,
My hubby giler sesangat dengan hrc t shirt...sampai I pun dipaksa2 beli...dan my hubby got baik punye chain link kawan2 tukang membelikan hrc ni..i've got the bling2 tu jugak. rhinestud... ladies design tak banyak choice ...end up i ada 3 that black rhinestud..amsterdam, paris dan london...i pulun pakai satu jer..2 lagi simpan spare tahun2 mendatang. Kalau u nak kirim...roger i...i'll be somewhere nanti...