Thursday, December 3, 2009

random pics on raya haji...

yuhuu..

I baru terkedek-kedek nak publish some pics on raya haji. Well, raya haji this year..my mom was with us in KL so semua adik-badik came to my lil' casa. Meriah sungguh kat may haus that day..bukan sokmo dapat kunjungan ramai camtu. Suke..suke..

My mom masak simple dishes, nasik impit kuah kacang dan kuah ikan aye/tongkol. Pastu my brother bawak satay and me buat puding laici as pembasuh mulut :)
Yang paling happy was all the budaks kecik. Me biarkan dorang playing toys kat dlm bilik.. tup-tup bila me masuk mcm nak pengsan sebb bilik dah tak rupa bilik lagi sebijik mcm kapal pecah! haa pulun lah korang.

Petang skit we all semua keluar beraya ke Ikea..ngeee..
Mak aihhh ramainya orang kat sana..Me and kiddos dah tak larat mengharungi lautan manusia kat sana cepat2 ambik short cut keluar, tunggu my brother kat luar sambil lepak layan ice-cream & karipap ikea.heh

Acara jalan2 dihari raya haji diteruskan lagi ke rumah my big brother plak. Then we all having a dinner together-gether. Pukul 11 malam baru sampai balik rumah. Wahh..lotih jgn cakap lah...but fun, fun and fun!!

Let's view photo..

kyoko-chan the bz-est girl in da haus..she's so hyper :)

busy kids

kyoko-chan with her papa..tu ada yg tak kena berebut toys la..apa lagi.

tok wan duk layan cucus tengok hamster..oppps tok wan tak pakai tudung kena katup skit..
heran... mana nayli time ni.. ;)

kyoko-chan & ashraf

That's it for now..will come back soonest possible. Da..

1 comment:

*ayu the sun* said...

ada gak update raya.. mine..next week kot baru kuar. ahahahaaaaa