Tuesday, April 5, 2011

mesti update jugak..

Mak aihh..lamanya tak update blog ni. Serius tak dan. Nak curi-curi update masa lunch time pun tak nyempat. Tambah pulak skang ni kat rumah tak de internet connection lagi ler.. To my fren yang masih lagi suka baca update yang jarang2 muncul ni..thank you, you!
I berazam sokmo nak update regularly blog ni walaupun dengan cerita yang biasa2 jer. Ok-ok lepas ni try my best yer..

Dalam diam tak diam..hari ni anak bujangku dah masuk 5 tahun. Semalam dah gi beli kek untuk dia bawak ke kindy. Kan dah janji hari tu so kena tunaikan. 2 bijik kek fully sponsored by daddy. Satu bawak gi kindy, satu lagi bawak ke rumah babysitter a.k.a mak. Petang nanti bolehlah umair ajak kawan-kawan dia makan kek kat rumah mak lepas kakak balik sekolah agama.

Last year masa birthday umair yang ke-4, I kena kerja kat kota singa. Rasa macam baru jer a few months ago. Haih..dah besar dah dia..
Macam mommy selalu doakan umair (and kakak)..semoga umair jadi anak yang soleh..berjaya dunia dan akhirat. Amin.

Pagi tadi on the way ke rumah babysitter yang tak sampai setengah minit naik kereta, sempat lagi daddy nyanyikan birthday song to umair hehe..dalam mamai-mamai lepas bangun tido umair tersenyum walaupun pada pukul 6.30 pagi. Daddy pakaikan dia topi rambu-ramba ada gambar favourite umair – Cars. Then daddy bagi sekeping card. Sweetnya. Iya.. daddy susah payah gunting huruf2 from magazine pastu tempek kat sampul card. Kakak pun kagum dengan kekreatifan daddy. Kakak tengok kad tu semalam..masa tu birthday boy dah ketiduran. Kakak request daddy bagi kad jugak on her coming birthday (soon) sama macam umair tapi dia nak in pink kaler. Heh..

Pastu prepare untuk birthday mommy pulak yer daddy! :P



Alamak! Handphone tertinggal so gambar is yilek :(
Tapi nak jugak update blog hari ni..

No comments: