Tuesday, August 23, 2011

cookies yg paling sonang tp disukai ramai...



hellooo..
see..tu gambar cookies kita buat tau. yang tu jer lah sempat pun..satu: sbb paling easy-peasy, dua: cepat dan pantas tiga: nayli dan mommy suka...

actually tak plan nak buat pun. dah bertahun2 tak pernah buat any cookies raya.. tapi cik nayli ni nak sangat buat so choose the easiest one lor. hari ahad malam..kitaorang 3 beranak terperap kat dapur buat ni. anak-anak tukang letak colourful 'rice' tu. sukalaa dorang...

ni hasilnya...boleh ler.. :)


taun ni memang i tak order byk kuih raya. ala kadar saja. bajet raya tahun ni kena share ngan insurance/road tax kete yer. hmm coincidence plak kena renew road tax time nak raya, kete pun nak raya. so bajet raya kena reduce huhuhu..

bajet duit raya pun terkena tempias...so anak-anak buah ku..'achik bagi singgit sorang jer tau'. haha..mau dorang boikot i lepas ni... :)



2 comments:

lily lotus said...

samalah kita. roadtax mati dah nak raya,uhuk uhuk

rasp said...

me pun this year bajet kurenggg skit for raya....
takpe, raya tetap meriah gak kan sis :)