Monday, August 15, 2011

Cousin sister and newborn cousin brother..



Kalau orang tak tahu mesti kata allysha ni lagi besar (umur) dari nayli.

Tengok la...nayli yang sememangnya kocik nampak lagi kocik berdiri sebelah allysha. Ni anak my big brother. Baru umur 4 tahun tapi badan semangat macam 7-8 tahun.

Sibuk suruh amik gamba sebab dua-dua pakai sandal baru yang tok chendering belikan.


In other occasion but same day..visiting my brother in law yang baru dapat baby. Congrats!
This handsome boy is a new comer in our family. Umair suka sangat dapat cousin baru..balik rumah pun still cakap 'cute la baby pok yi'...dan his another statement was 'umair rasa macam nak baby jer'...
mami and dedi: rolled eyes...kwang-kwang-kwang..


2 comments:

rasp said...

ada bakat jadi abang dah tu sis....
jeng jeng jeng hehehehe

a-as said...

oppps! haha...