Wednesday, August 17, 2011

lipstik...

ni bukan lipstik raya..huhuhu..


recently try revlon lipstik latest ni. eh best la. tak kering sangat dan tak kilat sangat. lasting plak tu. ai adalah penggemar lipstik revlon. kaler range nya tak banyak, dlm 5 kaler jer kot.

terpengaruh tengok jessica alba pakai. belek2 magazine nampak dia jer... (pengaruh iklan betul la). Yang jessica pakai tu merah menyala..kan trend skang. tapi ai tak berani la plok pakai color tu..kan nampak mulut jer nanti..theee..

harga seketul about rm35 kalau tak silap. beli kat guardian jer.
sape rasa nak cari lipstik raya..boleh cuba try test lipstik ni. casing pun nampak elegance kan..yer.. casing lipstik pun boleh influence the buyer tau..(terutama buyer cam ai ni hohoho)

on another note: hari ni plan balik lepas buka puasa. based on previous experiences, kalau nuzul quran orang from selangor ramai masuk city so jalan sure jammed. so belajar dari pengalaman yer anak-anak.

da..


4 comments:

Dee said...

dee dah lama tak pakai lipstick..dok tenyeh lipice je..hehehe..

a-as said...

dee try pakai liptip plak time raya nampak lebih berseri-seri :)

rasp said...

tutup mata takmo tengok...
takut terpengaruh hehehehehehe

a-as said...

terpengaruh skit jer sis... :D