Monday, February 23, 2009

bag merah & belt spiderman

Tengok tajuk pun u all dah tahu..ni mesti pasal 2 budak kecik tu lagi kan! Well memang banyak story pasal diaorang aje lah..

Masuk adams kids, I saja masuk nak cuci mata sebab dari luar tu ada magnet sale menarik2.huhuu.
Bila masuk je si nayli terpandang satu tas tangan merah menyala. Dia apa lagi.. ‘mommy kakak nak bag ni’ Dusssh!!..I bet you satu kedai boleh dengar...tersenyum je abang cashier tu.

Dia tak tahu mommy dia tengah pantang sekarang ni..tapi salah mommy dia jugak yang pi masuk kedai tu buat apa..kan..kan...saja cari pasal namanya.

Umair pun dah pandai..nak ni nak tu..kalau I tak kasi ‘mommy ni selalu tak bagi’..(ni dia belajar dari kakak dia)

Finally I mengalah..apa lagi suka lah diaorang dapat habuan masing2.
Cepat!!! Daddy tunggu dalam kereta tau! (Sebab tujuan sebenar just stopping by nak beli buah je tapi melencong sekejap)

On another note, this morning received a text message from my sis in-law yang kerja kat KLCC tu..dia mentioned that ‘Harrods cafĂ© & boutique at KLCC is now opened. They are selling Harrods bag & goods too. Cute design, nice to use as an eco bag..’

Wah..nak pergi Harrods lepas ni tak payah gi London lagi…(ye la before this kan kalau orang pi London mesti pi Harrods)

Pantang?? lupa sekejap tengah berpantang shopping. Huhuhu
Btw thanx sis for the information.


Shocked Red! Haa..ni la bag baru nayli

Picture ni nayli yang snapkan. Nampak barbies tu tak? (one from mommy, aunty ajja & aunty junko)

Bergaya with new handbag

This is spiderman belt for umair..lepas beli baru perasan for age 7 years. Haha..nasib baik jenis yang adjustable.


5 comments:

Jake's Daughter said...

Aunty ieda sangat suka MERAH...So...beg Nayli tuh..sangatlah cantik...cuteee sangat...

rasp said...

bila nak abis pantang? april ke? :D

pandai nayli bergaya ek..gegirl lah katakan :D

Nurhayati said...

cantiknye beg Nayli.. sesuai sangat2x.. wah kecik2 dah berhandbag, besar nanti habis la dikejekan beg mommy dia plak hihihi

a-as said...

dear..

JD: ello aunty ieda..ni first time nayli suka beg merah agaknya sebab tak de pink kot..merah itu menawan kan aunty ieda!

rasp: pandai you..haha..tapi kadang tu tak tahan jugak. Masa tu dah tak ingat pantang larang dah. ;D

yat: nayli punya hb lagi banyak dari maknya..u tunggu setahun lagi zara pun pandai bergaya..

Marsha~ said...

aduuussshhh glamernyeeehh hangbag nayli.. merah gitu, bleh ikut gi perhimpunan UMNO.. ihiks.. joking dear!