Friday, February 20, 2009

o genki desu ka?

Berbahasa jepun pulak..tu maknanya apa khabar?

I know you all mesti happy kan sebab hari ni hari jumaat. Penghulu segala hari dan yang penting esok hujung minggu lagi..alhamdulillah.

nak share cerita skit..

I ni peminat Anuar Zain (AZ) tau.
I selalu cakap kat my lil girl, nayli yang AZ tu my boyfriend so bila dia dengar lagu AZ berkumandang dia kata tu lagu bf mommy. Huhuhu..

Petang semalam nayli cakap dia mimpi (biasalah on the way home masing2 sibuk bercerita itu ini sebab pagi kitaorang angkut diaorang tengah lena tido!)

U all tahu nayli mimpi apa? Hehe..dia mimpi mommy dengan AZ..wakakakaka. I tergelak tau.. (k.sue jgn marah! i knew u r a huge fan of AZ)



Okay ada iklan pulak (on behalf of my friend)

Ada sape2 yang berminat nak order Blueberry Cheese Tart?
Kot la kan ada yang nak buat high tea ke..cocktail ke..buat makan petang ke..apa2 je la.

Alamak terliur pulak tengok gamba tart ni...







Tuan blueberry cheese tart tu suruh I highlight this...

RM35 sekotak (50biji)
Notis order 5 hari bekerja untuk membolehkan kami memenuhi permintaan anda

To place ur order, kindly contact: 016-6661138 (mention je pasal tart tu.. )
or email to amedeo1881@yahoo.com.my

Itu saja kawan2..

ciao..have a kebabooom weekend ya!

5 comments:

Faizul said...

Salam,
As, thanks for the promo. I'll give u the sample...bila dah rasa mesti beli..

rasp said...

Hai, Genki Des!

uish berbf kan AZ ek..siap nayli plaks yg termimpi kan hehehehe..

and mmg tart tu made me very terkecur :D bila ada occasion nanti leh try to order aaa...

Sayonara!

a-as said...

Salam faizul,

mo hal..tolong menolong apa salahnya.

boleh lah nanti try, kena paksa beli ni..;-)

baby sihat?


Hi rasp..

Gohan taberu?

I tak lah biggest fan of him tapi suka dengar lagu2 dia & suara power dia tu make me melt.

Sorang lagi my bf is hans issac *smile*

Nanti one by one plk I reveal my bf huhuh..

Shopaholic Mama said...

oh si AZ ni hot hot hot in Spore. His concert here sold out & best. He is coming here to perform again & mestilah, yg anak2 dara tu semua dah stand by!

Faizul said...

Salam Az,

Rasa tu mesti rasa :) kalo nak bawak sample gi opis As pun boleh gak..hehehe

Natly'? Dia sehat cuma ada batuk2 sket..