Monday, February 16, 2009

Jalan Haji Taib...Jalan Chow Kit

Since last week Nayli merengek2 minta belikan dia basikal sebab tengok kawan dia si Sophia ada basikal baru.
During weekend my hubby ajak pergi area chow kit.

Kenapa chow kit road? Dah alang2 masuk KL so pergi je lah sana since my hubby kata dia pernah ternampak a few kedai jual basikal kat situ.
Harga pun boleh bargain.
Kalau kat giant tu dah tentu lah tak de discount kan.

Bukan main happy lagi si Nayli tambah pulak dapat in her fave color.
Umair jadi pembonceng je dulu..huhu

Nayli janji nak pergi skul naik basikal.
Apa2 jer la kakak asalkan awak rajin pergi kindy okay?!

tak berani jalan sini sorang2 even disiang hari...macam2 gelagat.
daddy is coming carry the bicycle..
tadaaa.....
bergaya skit ngan basikal baru ku..
sempat singgah kat taman, nayli test power basikal dia.


Pesanan penaja:
please main elok2 dengan umair, jgn gaduh kalau tak daddy hantar balik basikal tu kat kedai…hehehe.

4 comments:

rasp said...

nayli aunty nak tumpang gak leh tak? *time nie lah leh minta dia janji mcm2, kalo tak ikut, ugut antor balik beskal kihkihkihkih..taktik bacin parents :D*

p/s : oops lupa, enjoyed talking to you too :D

Shopaholic Mama said...

Nice pinky bike! Gals usually wants pink lah, me too love it!

a-as said...

Dear...

rasp: boley..aunty duduk dlm bakul ok tak? sbb umair nak duk belakang tu..ahaks..
taktik ni reliable gak kan..

SM: Thanx! pink memang tak boleh dipisahkan dgn nayli..& me too.
I pon belikan umair baju pink..sib baik boy pun pakai pink nowadays...;)

LiLa said...

a-as,
Cutenya the pink bicycle...Sure suka si Naylikan...anyway i suka tengok rambut Nayli...lebat and hitam lagi :)

xoxo,
Lila