Friday, February 6, 2009

nothing much...

I feel relief now. Past few days faced some difficulties but now back to normal.
Although I have to sacrifice sikit but me happy ^_^
Safe & Sound…

Forget the above.. nothing much pun. Just to express my feelings sajork (chada pinjam ni..hehe suka baca ayat2 dia yang kelakar and stylo)

Suatu hari..I tengah kemas2 rumah.
Hmmm..apa dah jadi ngan stoller kecik nayli ni..koyak rabak & tayar pun senget benget dah.
(tak perasan sebab selama ni stroller mainan tu kat umah babysitter)

Pesanan utk nayli:
Itulah... kakak not supposed to sit and ask umair to push kan!
That stroller special for your mel-chan, barney aje..(tp dia buat derk..aje)

Biasa la kan bebudak…ikut suka hati depa jer..

We all belikan benda alah tu time nayli baru je nak masuk 2 tahun..
Umair belum ada lagi..umair happily kicking mommy’s tummy (that time).
Mula2 dapat suka sangat sampai pergi mana2 pun nak bawak stroller.
Ingat lagi..one day we went to taman KLCC si nayli tolak stroller tu..semua orang pandang.

jom tengok gambar lama...








masa pregnantkan umair...
condition sekarang...puas hati nayli main ni sampai jadi camni..

4 comments:

rasp said...

alahai, cute tul nayli masa tu :D
mmg berbaloi ek sis u beli stroller tu :D sronots sgt bila tengok anak kita suka dgn mainan yg kita belikan..

a-as said...

hi rasp, si nayli tu masa kecik chubby bila besar makin cekeding..

oh memang puas hati tul dia main sampai hancur..;D

Oasis said...

Comel btol...ingatkn troly baby btul td

a-as said...

hi oasis..
actually mak dia yang teringin.. sebab zaman dia kecik dulu tak de so belikan lah untuk anak ;D