Friday, May 29, 2009

|| memorable ||




Mula-mula rasa sayang jugak nak let go 2 barang ni tapi bila pikir kat rumah tu tak de tempat nak simpan..ok lar.
Both items adalah barang nayli then diwarisi oleh umair. Dengan berat hati tapi ikhlas me let go to hubby’s friend.
Untuk kenangan I ambik gambar & tempek kat sini so that nanti depa dua orang tu boleh tengok balik their baby chair and car seat tu..;D


..Habis ler gue kalau ada new baby..jenuh kena cari baby chair and car seat lain..

2 comments:

rasp said...

sentimental value kan sis :)

Shopaholic Mama said...

sayang nak let go, but take up space lah kan!