Monday, May 11, 2009

Weekend is over…

On Saturday me was out for the whole day with my parents in law and sis in law.
On Sunday just rest at home but at night went out for awhile sebab ada yang nak belanja sempena hari ibu. Went to sushi king only. Lazy to go out tapi kena paksa huhuhu.. thank you hunny!

Semalam kan hari ibu..me dah jumpa my MIL on Saturday. Sempat bought a small gift for her sebagai tanda ingatan before she go back to K. Trg yesterday.
Gift for my mom pun ada tapi tak tahu lagi bila nak balik kg. So me call jer wish her mother’s day. Ada babak happy + touching yesterday morning.
Ibu…Ibu..engkaulah ratu hati ku…

Nayli pun bagi card for me. She made at school. Of course teacher dia la yang ajar tulis2 dalam card tu.
Masa I jemput dia from rumah nanny on Friday tu dia cakap “mommy ada surprise”. Masuk je kereta terus dia bagi card tu walaupun hari ibu bukan on that day. Tak sabar2 dia nak hand over to me.
Dia siap mentioned “Kakak buat kad untuk mommy. Daddy buat kad untuk tok (MIL). Mommy buat kad untuk tok wan (my mom)”


Thank you dear! Mommy melted..
erm..kakak, muka kartun tu kelakar la..
nayli's handwritings..
This is my belated present from my sil, Mrs. Taj. Thank you so much!
a small gift for my mil..
nayli posing with her new handbag from auntie ah (mrs taj) for her 5th birthday
Last nite photos


4 comments:

Dee said...

happy mother's day!!

rasp said...

hepi mom's day sis...
nayli's sooooo sweet with her lovely thoughts... handwriting dia nice lah sis, kemas je!

Mrs Taj said...

igtkn bag kechik tu dia nk pakai raya nnt...budak2 kn? tak sabo..heheh

hope you like the scarf!

a-as said...

Dear..
Dee: still not too late to wish u happy mom's day kan! lambat skit reply comments.

rasp: tq sis. dah habis ke unpacked barang2 from jakarta..hiks..

mrs. taj: tak de nyer dia nak simpan raya..terus dia rasmi.
Padahal kuar dekat jer..malam pulak tu tp angin nak melaram dia datang tetiba hiks!
tq for da scaft, i like it!