Tuesday, December 8, 2009

faktor usia?

:
:
Have you ever..do things yang tak 'parallel' dgn what is in your mind? Contohnya:
Case (1) In my mind I nak pergi ambik something kat bilik, tapi I pergi dapur buat something else.
Case (2) In my mind I want to type/tulis lain tapi my hand pi type/tulis mende lain (eg: when I update blog..ngehngeh..bahasa, grammar lintang pukang. Pastukan bila baca balik heh! macam pelik jer...)

Bila terjadi case (1) I akan reverse ke tempat asal then recall apa yang I nak buat sebenarnya..then baru boleh ingat balik apa nak buat sebenarnya. Kritikal ke ni? OMG…banyak sangat ke urat2 putus masa bersalin dulu? Atau banyak sangat makan semut?

Cecece.. tak nak mengaku usia dah meningkat. Lepas ni kena banyak makan kismis. :)


hahaha..
tq to mr google for this!

4 comments:

rasp said...

me pun agak absentminded gak kkdg tu sis...
hahahahahha carton tu very the kelakar...

Nescafe ais said...

itu adalah normal, sebab banyak benda yang nak kena ingat. Hehe

lily lotus said...

betul tu..samalah kita

sue said...

biasela tu.kekadang sue pun mcm tuh...terlalu byk yg kite pk spi x perasan ape yg kite buat..