Wednesday, December 30, 2009

ular oh ular kenapa ko makan katak?

Tapi ular dlm gambar ni tak makan katak pon…

Some pictures masa pergi melawat KL tower last weekend.
Kat situ ada KL tower animal zone. At first nak bawak anak-anak pergi zoo negara tapi memandangkan zoo tu besar sangat so pikir alternative place yang still ada binatang for kids to see.
Teringat KL tower animal zone yang pernah keluar dlm rancangan AC? kat tv.
Nak masuk kena bayar RM10 jer for adult and for kid yang bawah 4 tahun tak payah bayar. Disebabkan nayli tu petite size walaupun dah nak masuk 6 tahun tapi orang ingat dia lagi muda so tak kena bayar. Hiks ada kelebihan disitu bersize kecik ni.

Actually ada package bayar RM38 boleh naik tower, horse riding, masuk animal zone dan F1 simulator. Tapi kitaorang tak ambik that package sebab malas nak naik tower bagai. Animal zone ni tak lah besar tapi puaslah my kids tengok semua jenis ular kat dlm tu.
Yang sangat mengelikan tengok ular sawa yang sebesar-besarnya. Tak bergerak langsung maybe kekenyangan..eeei menakutkan. Bayangkan ular ni boleh telan anak lembu sekor. Ishhh..

Kalau berani boleh ambik photo sambil pegang ular..thousand apologies, not for me. My kids pun lari lintang pukang masa penjaga ular tu ajak bergambar…huhuh..
Let’s see photo below.







bapak katak..tak tau spesis apa ni...

ulau sawa

si kura-kura

umair buat-buat macho tp sebenarnya kena paksa hiks..


alar jenis albino..geli den

last but not least budak 2 orang ni pantang jumpa public phone..mesti nak gayut kejap.. siap berlakon cakap2 tu tak tahan..

5 comments:

POSH76 said...

den pun goli gak....bess gak p sini yer mcm2 binatang ada

*ayu the sun* said...

geli gak la tengok bapak katak tu kan..

isk!


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

lily lotus said...

erk..seb baik tak jerit tgk pic ular2 tu..huhu

rasp said...

laju je i scroll down melepasi gambor2 ular tu...
tapi sempat lah meremang bulu roma i....hehehehe
sebenarnya, i tak tu pun kat situ ada zoo nie ermmmmm....
bagus gak nie :D

Nurhayati said...

yati tak bole la tgk ular.. geli geleman..huhuhu