Friday, April 10, 2009

beg merah || ferrari kuning

Hahah tajuk bukan main lagi yek…

Nothing gempak pun cuma pasal beg kerja dan koleksi kerete umair jer. Light and easy on Friday kan…

Hari2 pergi office mesti kelek 2 bag.
Ini adalah bag kerja. Apa yang dibawa pun tak tahu lah tapi macam incomplete gitu kalau beg ni tertinggal. Jom intai skit apa ada kat dalam tu..
Hmm..ada magazine, ada pocket dictionary, ada bun (takut lapar ^_^) and pencil case. Tak ada benda berharga sangat pun tapi for me this bag is very important..
Orang lain macam ni gak ke..or me alone? :-D




This ferrari still hot lagi..baru jer beli pagi tadi masa isi minyak kat shell..tuan dia pun belum tengok lagi. Mesti dia suka..eheh tak sabar nak tengok gelagat umair petang ni...
Untuk si kakak pun ada surprise gak..dun worry mommy kan adil dan saksama.

Ciao..have a nice weekend ya folks!!!!

2 comments:

rasp said...

hehehehe sis, kita sropa aaa..i oso got tapi mine beg itam..ntah apa2 dlm tu tau, tapi wajib bawa opis tiap2 hari :D

mesti ur kids soka sgt2..dpt surprise2 nie :)

a-as said...

sis rasp: o..me not alone..suka-suka ;D