Tuesday, April 7, 2009

..seronok..

Last weekend went lepak kat subang parade and having a small-family-gathering sempena birthday umair..
Purposely buat pagi gathering tu sebab tak nak ambik masa lama afraid after that my sis-in-law & bro-in-law ada plan masing2 so we met for breakfirst together at McDonald.

The kiddos of course had a fun time spashly during acara potong cake. Biasalah for kids kalau birthday WAJIB ada birthday cake kalau tak de bukan birthday namanya.

To the family members yang sudi luangkan masa..many thanks for your precious time.

Walaupun kitaorang adik beradik tak kira from my side or hubby, stay tak lah jauh2 sangat pun tapi bila dah ada family and own life we all jarang jumpa. Ye lah masing-masing sibuk. So sesekali jumpa is a good time to tighten the family knot and stories exchanged. Seronok.

Come see the pictures of the happy kiddos.


cake spiderman sponsored by daddy

birthday boy muncungnya!

seronok tengok gelagat dorang ni...

Umair and Azim ni sebaya..beza dlm 3 bulan jer. Sekolah sekali nanti..

After that I sempat cuci mata kat booth yang jual macam2 on every Sunday. Me end up bought a lovely and flowery ring for myself. Rambang mata. That seller pun ada blog.

this photo from her blog

I like the biz card dia, cute kan!

4 comments:

rasp said...

betul la tu..if b'day mesti lah ada kek :D and a simple scale celebration for as long as with ur love ones mmg meaningful sis :D

hepi b'day umair..smoga menjadi anak yg soleh..

PinkJamboo said...

i was here too..salam kak..comel nya ur son..take care.

cousin adam said...

cantiknya kek...
happy birthday Umai...muga sihat2 selalu dan jadi ank yg soleh.

dah 3 tahun dah...umur 5 thn baru dapat jumpa saya ye...Adam.

a-as said...

1) Tq auntie rasp...amin.

2) Tq to auntie pinkjamboo too...please come again ya!

3) Hi adam...what a surprise adam was here...tq cousin!