Thursday, August 27, 2009

Look forward for long weekend...

Coming Monday kan cuti sempena hari kemerdekaan yg ke 52. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Uols ada plan kemana-mana? Me at first want to balik kampung tapi for certain reasons, plan tak menjadi. Tak pe lah lagipun dah tak lama nak balik raya kan (pujuk hati sendiri..)

Stay at home saja, maybe kemas2 rumah subject to my mood kerajinan.. :-)

Since tak jadi balik kg, I set another plan on Sunday. InsyaAllah to have a ‘mini potluck’ with my sistas- in- law at my little home sweet home. Mrs. Taj ON ok!!!

Best skit buka puasa ramai-ramai. Meriah. Menu for the day - to be advised. But one side menu I dah order Lemon Rosemary Chicken from DJ-LRC. First time nak try this ayam. From the review yg I baca, semua cakap LRC ni sedap. Tak sabar nak rasa ni!

I think weekend ni pun ramai yg ambil kesempatan out for raya shopping. As for me, preparation more to my kids, so far dah ok maybe just to get sepasang kasut for nayli. Banyak malls dah start raya sales.

Have a nice weekend uols! Walaupun hari ni baru hari khamis…



♥ jalur gemilang – selamat hari merdeka Malaysia!

4 comments:

Natasha said...

alamak... berbuka ramai2! ni yg best ni... rugi tak boleh join... hahaha... tasha keje hari merdeka :(

a-as said...

tasha: haha come join us! alaa.. siannya kena kerja tp tak pe dpt triple pay :)

rasp said...

kalo berbuka ramai mmg bestkan sis...

enjoy ur looooonnng wiken and take care!

Nurhayati said...

selamat hari merdeka!!!
syokkan cuti lama.. tapi kami tak kemana pun.. berehat sepuas2nya kat umah..