Thursday, October 8, 2009

g.l.a.m


latest - gambar tok ti. gorgeous.

Sekarang me addicted to majalah GLAM. Korang pernah baca tak majalah ni? Rasanya sebelum ni me pernah baca tapi lepas tu jarang plak nampak kat kedai buku so langsung lupa pasal this mag.

Bulan puasa hari tu, kalau tak silap hari pertama puasa me berbuka di JM Bariani, Bangi. Ada buffet. Sementara tunggu waktu berbuka, ada macam2 majalah terhidang. Terus capai majalah glam ni belek2. Dlm banyak2 mag in BM, rasanya mag ni contents nya lain dari yg lain, tu buat ku rasa harus own it every month. Terus jatuh chenta..

Selang beberapa hari je, me berusaha dapatkan the latest edition..jenuh gak lah carik sebab kebanyakan kedai sold out..(no wonder la me jarang nampak kat kedai sbb cepat habis rupanya)

Bagi mengelakkan kekecewaan, me terus roger kakak ipar yg kerja kat kinokuniya suruh dia tolong reserve kan satu for me every month. Yang bulan ni pun dah dapat..tak habis baca lagi. Tapi dah tak risau sebab mag tu dah ada..anytime je tunggu me khatam kan.

Rasa-rasa kan membazir ke beli mag? Hobby mar..(now I dah berjaya to slash down dari membeli mana2 mag yg tak berkenaan, just beli yg informative dan contents best sajork)




Try luck hantar contest.. :)

4 comments:

rasp said...

i pernah baca sekali dua majalah nie..tapi like u say lah sis..
susah bebenor nak beli...
i rasa cam nak subscribe je...
hehehehe...
i rasa i nye duit mag pun byk yg kuar laaa...nak slash down gak nie..

a-as said...

sis, subscribe tu cadangan yg bagus tp ai saja suruh my sil belikan sebab dia dpt special price :)
dulu ai suka beli majalah hiburan gak tp la ni dah stop sejak berfamili..

mine....and my life said...

bes of luck sis as :)

Nurhayati said...

gud luck!!!
hmm this month tak beli glam.. ;)