Tuesday, October 6, 2009

Wee!!…this is budak chubby..



Alisya Nur Kyoko with Nayli Yasmin. Sweet jer pakai baju kurung. Both kain alisya and nayli yg me bought kat Bandung. Regret me tak beli banyak. Speaking pasal Bandung, teringat pulak mangsa2 gempa bumi yg dasyat kat Padang. Kesian kan. Me pun ada gak plan nak ke Padang next year tp with the recent incident dan sedikit huha kat Indonesia, rasanya simpan dulu lah hasrat tu. Cuti2 malaysia saja..teringin nak pi penang & stay hard rock penang yg baru buka tu. What say u?! Jom…

Balik kampung sesekali, happy sungguh si alisya ni. Agaknya this is the time dia rasa very freedom, berlari ke-sana ke-mari. Wee!!!.. tu lah bunyi yg selalu keluar dari mulut si kecik yg chubby ni. Happy sangat la tu. Dia nak bercakap tapi dlm bahasa jerman, jepun, english, malay dia lah…nayli selalu tanya “mommy, alisya cakap apa tu?” tak faham tapi suka tengok keletah dia. Compared dengan abangnya si mikhael masa kecik, this girl is very hyper-active. ^-^

Me suka cubit pipi dia… geram weh! Sangat penakut dgn bunyi mercun. Malam raya dia meraung satu kampung boleh dengar sebab takut mercun.

Actually banyak lagi photo dia tapi me tak rajin nak upload :)


This is a pre-set entry.

Additional note @ 1.22 pm today: Me currently sangat stress ngan kerja yg melambak2..waaa!.

5 comments:

adi_aussie said...

Good day...
Syyyy...senyap2 blog berwajah baru rupenya...cantik..!! pink coulor too..

rasp said...

both of them mmg nampak sweet je kan...
murah kan kain kat bandung tu sis...
me pun plan nak ke sana, tapi looks like keadaan tak mengizinkan lah plak...

a-as said...

dear..
adi_aussie: good day mike! dah lama la tukar kaler. Pink jugak jd pilihan :)

rasp: memang murah kain kat bandung. Kalau ada rejeki dan keadaan mengizinkan nak pi lagi :)

Natasha said...

hard rock? i think it's really a great idea! btw... i dah balik penang... rindu rumah sendiri... so i berenti keja kat kl... now working in penang... tgh try mintak masuk hard rock... hahaha... berangan! anyways, kalau u dtg sini, gimme a call!

a-as said...

dear tasya, ok mintak sampai dapat tau kerja kat hard rock, senang skit bila i pi sana ada contact :)
How nice balik kerja kat hometown..