Tuesday, October 6, 2009

Tension!..apakata update blog sekejap.

:
:
Hari ni me tertinggal handphone kat rumah. Dah lah petang ni nak pi open haus. Kena paksa-rela dek bos utk menghadirkan diri ke undangan 'open house' yg dihoskan oleh satu Reinsurance company..nanti kalau tak pi kena cop anti-sosial plak :)

Tetiba baru sat-sat ni ada orang called. Dari corong telefon opis kedengaran suara lelaki yg macam ku kenal..eh best nyer sora mamat ni! Hak.kakaka ^-^ tak kusangka, suara suami ku rupanya! (maklumlah selalu call hp jer) Dah..dah..nanti kalu dia baca belog ni, abis. (kadang-kadang dia rajin gak baca tp lelama baru masuk sekali hiks!) Nasib baik dia dah call (tak payah me call dia), so janji terus to fetch me @ 6pm kat Sime Darby Convention Centre, Mont Kiara.



You all dah dapat ker catalog ikea yang baru? Me dah dapat last week. Berhari2 me duk study dan verangan ngan catalog tu hahaha..
Teringat one of my old fren yg duk nun jauh di pantai timur, yg pesan kat the other kawan ambik kan latest catalog ikea ni satu utk dia sebab dia nak buat ‘koyal’ malam2. Me terbahak2 ketawa bila baca pengakuan dia..maknanyer bukan me sorang lah suka verangan sambil belek catalog ikea. Me still simpan catalog ikea yg lama2 tau..suka!

5 comments:

rasp said...

me lum dpt uwaaaaa.....
tapi me pun cam u gak...
geng verangan...
well verangan tu kan free *ihiks*
layaaaaaaaannnnnnnn

Nurhayati said...

dah dapat jua... dulu wat gak simpan tapi skang ni tak leh menyimpan.. habis dijahanamkan budak kenit kat umah huhuhu

LiLa said...

Cheq yang dok kat utara ni lagilah berangan jer buleh. Awat hangpa tu taknak hantaq kot sini. kalau tak...cheq lah tiap2 bulan tukang order... barang dia yang kecik2 tu...Nak beli yang besar2 tak mampu...hikhik.

Kalau kat UK lagi banyak company yg keluarkan catolg ni every quaterly lak tu... lagi giler berangan selalunya!

a-as said...

dear..
rasp: layannn zas!..yup verangan is foc :)
nanti dapat lah tu posto dari ikea..

yat: ur area misti cepat dapt ctlog tu sebab dekat je ngan ikea..
geram nengok ci kenit yg comeY lote tu ;)

lila: nanti mintak ikea buka branch kat penang satu no! I pun suka brg kecik from ikea.. pompuan..pompuan hiks :)

joegrimjow said...

ada duit semua boley tuka kan