Thursday, October 22, 2009

hari ni hari apa ek...

Hehe hari pun boleh lupa sekarang ni..hari khamis! Yeay esok jumaat..semua orang suka kan!
From the itinerary conference fair tu..speaker hari ni adalah Tun Dr. Mahathir. Mesti ramai delegates yang tak ponteng..hiks..

Last Selasa, my bos bawak semua kuncu2nya (including me) jumpa client kat Mandarin Oriental (MO) i.e. venue of the F.A.I.R (Federation Alfro-Asian Insurers and Reinsurers)
Masa ni lah nak kenal ngan orang yang biasa kita dealing kot telefon jer..

Lepas that meetings me terbumped into my friend yg kebetulan ada meeting kat situ jugak..wah kecoh kejap. Kak chik ni baru balik buat market visit ke Seoul dan Hong Kong..best kan! Tapi for her yang selalu travel ni dah tak excited dah..letih adalah. I follow dia sekejap sebab nak ambik barang from her car..dia park kereta kat klcc. From MO to carpark me ngan dia sempat mengular kejap, masuk butik aigner. Kitaorang ni pantang jumpa, memang tak habis cerita, kepala gilo-gilo skit!
Kitaorang duk pusing2 nengok jam & accessories ..wah..memang cun habis! Harga pun cun..hiks.. Lepas tu say tq to S.A butik tu then we all terus berlari ke carpark (tak leh lama2 mengular..nanti kantoi plak)

Dah ambik barang me berlari ke MO semula..tercungap2 den. Pastu dalam pukul 5.30pm menapak pulak dari MO ke Crowne Plaza sebab ada duty jaga transport transfer utk delegates yg stay kat situ. Sebelum apa2 makan dulu kat UOA building, janji with my buddy yg kena duty sekali. Lepas isi pewut kenyang2 baru ke lobby hotel. Lepas settle semua dalam pukul 8 lebih baru gerak balik..sampai rumah dah kul 9 lebih. Masa tu emas..jumpa anak2 sekejap jer..pastu dah nak tido.. memang penat sungguh. Nak urut kaki please…

Jom tengok jam aigner yg kitaorang berkenan..



tq mr. google for the photo!

3 comments:

rasp said...

sounds sooo tiring sis...
neway, mmg lawa jam Aigner tu, tapi me takat tgk then verangan je le *ihiks*

Nurhayati said...

beli jgn tak beli.. 1st tu cantikkkk

a-as said...

dear..
rasp: memenga letih skit minggu ni..rasa cam nak pergi mengurut :)
veragan gak I pun..

yat: I pi cuci mata jer :)