Friday, October 30, 2009

one year ago today…

blog ni ‘dilahirkan’. Hari ni genap setahun me berblogging..blogging just for suka-suki.
I treat blog ni just like my little diary which I can write anything and the most important me and anak2 boleh baca all the entries again in future (hope so..)

At one time me rasa dah malas nak berblogging (that was last month!)…tp macam ‘rugi’ plak tak mencorat-coret momen-momen yg boleh dikatakan best in my life. Then, me sambung balik lah berceloteh disini.
Blog ni ada reader ke tak.. not an issue for me. Kalau nak dibandingkan dgn other blogger…this personal blog is nothing.
I admire blogger tegar like redmummy tu..tabik spring lah kat dia. Rasanya jauh sekali me nak jadi mcm dia hiks! Tak tahu lah plk kot-kot in future me nak try luck buat income thru blogging.
For time being me ikut priority..ada masa me akan berblogging. I like to read other blogs..kadang tu just baca & tak sempat left any comments. Tapi believe me, baca blog ni fun..macam2 cerita kita jumpa. Let’s read blogs & enjoy!!

me and my lollipops..



ps: kalau baby setahun boleh jalan dah ni.. :)

7 comments:

atty's said...

selamat hari jadi blog..hehehheh

sWeEtdARLiNG said...

kadang2 mmg rasa penat, then rehat laa kejap.. but mmg redmummy btl2 superb... boleh cari topik nak buat entry non-stop

www.sweetdarling79.com

Nurhayati said...

happy 1st bday justnicetome.blogspot!!!!

*ayu the sun* said...

happy 1st to ur blog..
:)

jangan la malas ek?
nanti2 esok2 seronok tau kalau baca balik apa yang dah d tulis..
:D

rasp said...

hepi anniversary sis!
smoga bertambah meletops lagik ur blog :)

me pun kkdg kemalasan je nak continue tapi disebabkan 'sayang'..
i continue...
tapi RM tu mmg tabik spring tul lah kan :)

Dee said...

wah..masa 1st time berblogging tu lebih kurang dee je..hehehe..happy anniversary ye..

a-as said...

dear..
atty's: tq sis!

sweetdarling: betul tu..redmummy tu memang super mummy. Idola to ramai bloggers!

nurhayati: tq yat!

ayu the sun: tq dear for coming to my blog. Ya hopefully after this blog ni selalu berupdate! :)

rasp: tq sis! blog i ni biasa-biasa ajer.
yup! tabik spring sekali kat RM!!

dee: happy 1st anni to ur blog too!