Thursday, October 15, 2009

sekitar makan-makan event

yuhuu..makan event lagik!

Ya..last Monday my opis having a potluck raya. Foods..hmm..heaven!
Seronok bergathering & chit-chating sambil isi pewut. Even satu opis tapi jarang berkesempatan nak bersembang panjang. Kadang tu just hi-hi bye-bye je bila terserempak.
So masa kumpul camnilah nak beramah mesra kan. So fun!

The foods..macam2 ada. That's only part of them..

hey me..jd miss hot-hot that day..I tulun panaskan apa2 yg patut kat pantry :)

well..pantang nampak camera..we love!

top photo, me, ajja (middle) & my lady boss..tabik bos!

Tadaa...that's my puding karemel..fyi I buat tu for the second attempt! nasib baik jadi (angkat bakul eheh)..tq to sis-in-law, mrs taj for the recipe.

8 comments:

Ezzan Yusop said...

sedapnye caramel...
sedapnye kek cekelat tu...

aarrhhhhh (sindrom berpuasa tapi melihat gmbar makanan :( )

rasp said...

tul tu sis, masa cenggini lah leh beramah mesra lagik kan...
gorjes lah u sis!
dessert tu, nak sepotong leh hehehehehe

Dee said...

cantiknyer karamel tu..n the food pergh..heavanlah..

POSH76 said...

sedapnyer caramel tu...hehe

salam kenal...

sue said...

em sedapnyer kek n puding tue.. terliur lak...

lily lotus said...

ya ampun! the foodsss are so tempting..salam singgah kembali ;)

atty's said...

sedapnya karamel..tu ..my feveret tu..huhuhuhuhuh

a-as said...

salam..
sorry kawan2 saya kebizian amat hari ni..tak sempat nak update blog dan jalan2 kat blog uols.
Thank you for your comments.
Have a nice weekend uols ok!