Wednesday, March 4, 2009

bright sight...

Setiap pagi selalunya bila sampai ofis I akan belek The Sun dulu (free newspaper) sambil tunggu pc warming up.

Hari ni ada Watson punya catalog pulak terselik kat dalam paper tu.
Sempat cuci mata..there is something steal me...

Revlon new complex 2 way foundation (value pack), untung kalau beli ni dapat jimat rm33.
I pakai bedak ni aje since 2 years back (prior to that Maybelline). Kalu beli satu refill tu normally circa RM49 dan tahan for 3-4 months.

Kalau dapat grab that value pack kira sampai next year la boleh tahan.
Kena beli ni, hopefully still available la sebab biasanya macam goreng pisang panas especially warna yang kita nak. Ok set petang ni kena singgah Watson jap.

Hmm alahai… kalau pompuan tu pompuan jugak kan, very true-blue shopaholic, pantang ada peluang heheh

Oppss wait wait.. let see from the bright sight, kalau tak beli rugi, lagipun benda tu sooner or later memang nak kena belikan so during promo macam gini lebih jimat kalau beli..dok gittu??? Bijak berbelanja mar..


ps; Birthday wishes sent to sis ah aka mrs. taj. Semoga happy sokmo.

4 comments:

Me, Mrs Taj said...

thanks sis! mmuahs....

Shopaholic Mama said...

I pun kalau beli time promo je coz lagi worth it!

a-as said...

mrs taj: okie dokie. anything yang u crave for from my trip to...next month? pls let me know. ;) that's will be belated birthday present already.

$M: Betul tu sis.Wah..sekarang ni hot sungguh Sophie Kinsella of the Shopaholic series tu yer..remind me of u!

rasp said...

kalo ada promo2 mmg tertarik kan sis...brochure promo tu leh belek berkali2 kkg belinya idak hehehehehe