Friday, March 20, 2009

Expired driving license!!

Owh my Goodness..korang tau I baru notice my driving license expired since 9/3/2009.
Tak tahu tak pe lagi..Bila dah tahu tu mula la gelabah. Lucky me, sebab sekarang me jarang2 drive (since ada driver ambik hantar I tau..eheh jgn mare).

The best part is my husband pun sama sabab kitaorang selalu renew sekali.
Dia pun lupa nak check da..so korang punya bila expire?



gambar yang nampak sipi2 tu masa I belajar kat itm dulu..kalau tak silap tahun 1996 kot. zaman kanak2 riang lagi.
kenangan yang melucukan bila ingat time belajar kereta dulu kat arau, perlis (sebab study kat itm sana) ;)

7 comments:

Me, Mrs Taj said...

ok lagi tu..ah punya lesen mati bln 12 g renew bulan 2! ngeh ngeh ngeh...lucky me kn? dahla everyday drive!

Nurhayati said...

kitaorg pun sama gak.. slalu luper bila nak renew.. dah lama mati baru sedar huhuhu

a-as said...

Wah lagi lama tu…bila tak tahu confident je drive nampak abang polis pun buat dunno jer ;)

a-as said...

Tu la yat..kena set reminder kat mana2 kan.
Time tak kena tak per la.
Hhuhu ampun yer abang polis..

rasp said...

tul sis, kalo tak tau, rileks je kita driving kan, tapi bila dah tau nghehehehe ngelabah semacam je :D

tak sangga i nie super duper senior u ;) sama skolah lah kita :D

a-as said...

betul..betul..betul (ala2 upin & ipin) hehe
omg sis..u pun itm arau ek..mana ada super duper senior.
u mesti tahu mushroom, inai, mayang beringin..etc.
oh teringat kisah2 lama..;)

Shopaholic Mama said...

kalau happen kat sini, habislah!
Coz I think our relevant authority slalu hantar reminder to renew!