Friday, March 6, 2009

yuhoo...

salam to all,

I'm on leave today dan sekarang sedang berada di golden triangle yang very the busy ni...


selamat bekerja to u all okay dan selamat menyambut maulidur rasul this coming monday. Yey..weekend yang panjang...

da....

4 comments:

Jake's Daughter said...

Amboi...coti yea dia....selamat bercoti...

Mya said...

salam maulidur rasul dan selamat bercuti..

rasp said...

alahai bercuti lak u today ek..kalo tau leh jumpa..tapi i pun cuti hehehehehe...uiks cam tau jek kat mana..mesti gi 'weld' kan..my area tu!

a-as said...

dear..
JD: tq. sowwy today baru reply comments. Coti coz nak hantar anakanda gi skul sebab b4 this bbysitter yg nganto..hiks maknya tak dan nak coti..

Mya: Tq dear..hope u had a nice weekend..

rasp: o..u pon cuti. I teringat gak kat u sebb tu area opis u kan..ofis lama i kat the weld. saja pi sbb lama tak ke sana. Lunch kat ikan bakar kat lane belakang tu..still the same, best.. heheh...