Wednesday, March 18, 2009

♥ kasut baji..

Ini my latest pair of wedge-shoes (kasut baji - macam pelik je bunyi kan!) ^-^





Masih meninjau2 pump-shoes yang paling best dan selesa untuk pakai pi kerja.

4 comments:

rasp said...

wowweee! nice aaa ur shoes!

a-as said...

makasih..;)

Nurhayati said...

cantik2x.. pernah beli wedges gak sblom ni tapi pakai sekejap je.. sakit kaki.. ada heels sket pun sakit. teruk tul kan, cam org kampong, kena berkaki ayam baru tak sakit.. huargghhhh

a-as said...

kita pun tak suka pakai kasut tumit tinggi (mcm tajuk siries kat tv prima plak). that's why beli wedges je sebab rata so ok lagi la...