Wednesday, March 18, 2009

Good day aussie boy..

Ini one of my anak buah yang sekarang berada nun jauh di Gold Coast. Good day adam!! (jap..jap I dah lost count la berapa anak buah. O...dah 13, 12 from my side + 1 sebelah hubby. Hope more to come. So far tak de lagi ipar-duai yang pregnant. Kita tengok sape yang kena..huhu sape yang nak kick-start yer..*hiks*)




Ayah adam i.e. my bro, kata adam suka tengok gambar cousin2 dia yang I tempek kat my blog. Bagus tu adam…heheh (at least tak lupa ngan couzy kat sini)
Dah genap setahun pun depa kat sana. Another 2 years to go. Gambatte ne!

My sis-in-law sent me photo of her new pyrex set yang dia beli to reward herself sempena satu ‘kemenangan’ huhu congrats sis!. According to her it’s cheap. Ok nanti boleh pesan…



Ps: verangan nak gi sana…bila la agaknya…

2 comments:

rasp said...

a gud way for u bro, nephew & family to catch up on things thru ur blog kan :)

tu lah kan sis..i pun teringin gak nak ke sana, ntah bila lah iye..my mom is there holidaying, coming back tis wiken :)

a-as said...

tu la sis, ada bagusnya jugak own a blog, family yang jauh tahu apa activiti kat sini provided kena rajin mengupdate lah ;)

Really? syiook nyer ur mom dah kat gold coast. I berangan nak gi b4 my bro balik sini at least ada orang sana senang sikit. So kena saving ni. Jom kita gi ramai2 huhu..