Saturday, March 14, 2009

salam sabtu...

salam sabtu to all,

Last nite after balik kerja keluar bawak kiddos makan. Tak tahu nak ke mana last2 pergi Alamanda. About 10-15 min drive from my house.

Sampai sana tak tahu nak makan apa pulak, perut tak lapar sangat. Then we decided makan kat Nandos je.


Lepas makan, pergi cari umair punya brief since dia dah okay, I mean tak pakai diaper lagi siang hari. Masuk mothercare, ada la tapi mahal sangat tak berbaloi pulak. Jalan2 lagi then terjumpa yang I rasa boleh la..umair suka yang spiderman tapi no size. Yang ado cuma Thomas & friends je..tak pe lah.


Sempat masuk Lovely Lace jap, beli hadiah untuk wedding my hubby's friend. Got a lovely photo frame. My hubby prefer this type of gift, katanya pinggan mangkuk, electric items dah ramai orang bagi. Apa2 aje la...

si petite nayli sempat snap photo mummynya yg kecapetan, balik kenduri kawin

P/S:
  • Happy birthday to sis jida also known as cik su by anak2 buah. Have a wonderful birthday adik!
  • Malam ni layan konsert AF...
  • Aiyahhh..mon & tue ada course da... (dun worry be happy ;) weekend ni tak yah pk kerja la..kan!)

3 comments:

Jake's Daughter said...

Selamat melayan hari minggu...best kan wiken??? kalau hari2 wiken pon best....hehehe

a-as said...

^-^ memang best!

rasp said...

for hadiah kawin, i pun slalu gak beli frame lovely lace :)