Monday, March 23, 2009

♥ santai di subang parade...

Subang Parade is one of my fave place. Suka sebab kat sana not that crowd dan tempat makan pun banyak choice. Kalau nak shopping kat sana pun not bad…

Sunday morning bawak kiddos jalan2 kat sana.
For them lepaking kat McD tu pun dah cukup bagus, sebab dorang boleh main2 kat situ.
So we lepak je kat McD tu sampai dorang puas main. Me and hubby layan newspapers dan kentang goreng. ;-)

They were pointing to me the toys r’us shop but me buat dunno jer..huhu.
No more toys please.

Jom layan pictures!

have fun!!!

umair with happy meal's toy..suka dia sebab ada spiderman. Pagi tadi, bangun jer nak toys ni sebab nak bawak main kat rumah nanny. ishhhk..ishk..

makan dulu..lepas tu sambung main

3 comments:

rasp said...

i pun prefer gi mall yg tak ramai org..rimas gak bila ramai2 kan :)
kids bila dpt main kat playground dah cukup sronots dah kan :)

Nurhayati said...

wahhh bestnye tgk dorang main kat playground tu ek...

subang parade mmg tak crowded kan suka gak... kalau gi sana mesti singgah swensen.. gile eskrem hihi

a-as said...

yup..less people less hustle bustle. tp sometimes x leh elak..kena gak pergi tpt crowded..redah jer..