Friday, March 20, 2009

papa john’s pizza

Semalam me and family went to ‘rasmikan’ new ioi mall (ioi new wing now open).

Terasa nak makan pizza, so we tried papa john’s pizza. OK, not bad (for me lah! lain orang lain citarasa)

Since benda baru so my hubs suggest to order dua pizza smallest size yang different flavour. But lupa lah apa nama pizza tu. You may check in their website, dlm tu ada menu & pics.

Back to ioi new extension, nampak banyak butik/kedai/restaurant akan dibuka but as at yesterday most of them still under renovation/touch up lagi. I think baru soft launching kot..
ermm..one of the different kat papa john’s ni ada its signature xtras. Peperoncini pepper (spelling ?) jeruk dan garlic sauce. Dorang takde serve chili sauce.


Ps: esok ke mana ya? Apa2 pun kena basuh baju yang berbakul tu dulu.. :- (
have a nice weekend to you guys.

2 comments:

rasp said...

ok ek food kat situ..leh check out next time ;)

laundry and wiken tak leh dipisahkan ek sis :)

a-as said...

pizza not bad. crispy and fresh. Shud give a try. Pasta so so aje.

weekdays dah letih..baju2 semua masuk bakul aje. Weekend 2-3x round machine. ;D me la tu..